♥ kvöll update och jag venne vad jag skrive ♥

woaaaaaaaaah :D
feeeett nice kväll det har varit so far.. Och klockan är fan ba 23:13.. elle ja nu. Hahah, ah.. Ehh.. Jadu.. Hänt jävligt mkt ikv..Gaalet :D Aja.. Kan inte skriva mer nu, ska dra ut ;D

Pusssss

♥tjoo fifännNn♥

tjo! fyfan vad jag vill festa nu. Men det går ju INTE eftersom jag ska ha över ngra kompisar hit sen. Eller .. Hmmm, nu fick jag en idee.. JA!! FEST HOS MIIIIIIG :D Fast du är inte bjuden. Nananan (a) Haha, äe men. Du som läser detta.. Kom INTE hem till mig. Hahah, eller jo. Om jag har snackat med dig om det ! då gåre bra :)

Aja, nog om det. Vill säga förlåt för att jag inte har uppdaterat jättemycket på senaste tiden.. (okej.. igår bara) Men ah. Igår var jag i emmaboda dåva. *bonnehålan vare ja*.. Tittade på mitt lag som spelade julkulcup. Hade jääävligt kul , med underbara Maja och flera. Även fast ni inte bryr er så ska ni veta att vi gick vidare till slutspelet som spelas idag. Som jag inte kollar på men, jag ska hålla smskontakt såklart :) Och med de kommer vi till idag. Jag åkte in till kalmar och shoppade. Blandannat mobilen! Fyf*n vad nice! Då vart man många lax fattigare nu dåva.. :(

Nya lackleggings inskaffades.
GinaTricot - 149 :-


Ngn random kort tröja ..
GinaTricot - 149:-


Ny mobil , ohyes I LOVE IT


Köpte även lite presenter , och andra saker. Orkar inte lägga in mer bilder bara (a)
Kysssen!

♥ love is hard ♥

How can something that makes me so happy, someone that I need,
be so wrong? How can I need somebody I'll never have?


Sitter här nu med ansiktsmask och mjukisbyxor och myser järnet. Och nej, ni får INTE se hur jag ser ut alldeles grön i ansiktet.. Haha, även om ni vill det så gärna!
Nu blir det mys framför teven, och tagga järnet inför helgen.
Pusssssss ♥

♥ erik och mackan ♥

Hahahha, jag älskar erik och mackan . Och detta är ju bara för kul! Lovely! ♥

♥ justin bieber ♥

Ni har väl inte missat justin bieber? Isåfall är ni sjukt efter .. Haha, men han är verkligen ett underbarn. Hörde honom för första gången på youtube då han sjöng "with you" (chris brown) och visste redan då att han skulle bli upptäckt en dag. Och så kom Uscher och vips så hade justin en karriär. Två år senare sitter jag nu och dreglar fortfarande över sötnosen på spotify. Lyssna gärna på hans låtar, väldigt bra ärom. 

Här får ni en bild på babe;





Haha, för ett år sen typ, så gjorde jag denna bilden på mig och justin. Så leeee! hahahahahahha , men ahja.. hahahah!

♥ gimme! ♥

Nu är jag inne på Nelly.com igen, och internetshoppar, eller jag tittar mest. Ska ju shoppa live ist på lördag ;) Haha, eller hur man säger. Ha de bra. Pusssss ♥

Denna ska jag nog beställa iallafall, superfin + bra recensioner + billig = ohyes my heart is melting!


Delight Tube Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

♥ Helgplaner ♥

Btw, niklas. Min farmor fick symaskinskörkort innan ens bigbang hade ens tänkt tanken att tänka att uppstå! HA! hahahahahah..


Hemma från skolan nu, har haft NO-prov, gick nog helt okej. Jadu, ikväll blir det inte träning eftersom jag har tagit sprutan. Hittar säkert på ngt roligare (a)
Helgplaner:
  1. Fredag :HÄMTA MOBILEN förhoppninngsvis, eller på lördagen. Julkul cup, ragga boys med maja älskling.
  2. Lördag: Shoppa på dagen, på kvällen blir det ta hem endel att slagga hos mig. Mamma och pappa är inte hemma så ah, det blir nog skitkul. Liten fest blir de nog allt ;)
  3. Söndag: Innebandymatch och så.
Pusssssss ♥

♥hot chocolate + åre + maria = sant ♥


+

= Maria vill ha just nu!

♥ f*ck svininfluensavaccinet -.- ♥

Sitter just nu och tjurar, medans jag försöker lugna ner mig med Mileys lugna låt "Butterfly fly away"! Älskar den, även fast jag typ alltid har HATAT den tjejen så börjar jag nog gilla hennes låtar lite nu.

Aja, ni vill föståss veta varför jag tjurar? Ja, det visste jag väl (a) haha! Ah iallafall,  eftersom ni slavaktigt följer min blogg, RIGHT?!?!? så vet ni ju att jag vaccinerade mig mot svininfluensan igår eftermiddag. OCH GISSA VAD?! Sjäälvklart så har jag feber och massa nu. Min arm är helt svullen och mitt huvud dunkar. Fuck life! Haha, så jag fick stanna hemma nu på förmiddan, jag måste till skolan sen. Vi har prov och jag får fan inte missa mer nu. Sen blir det säkert sova hela eftermiddagen om jag vill bli frisk, men det får jag ta då. Ska klä på mig varmt nu..
Aja, in i duschen ska jag nu. Vidare till skolan 11.10.

Så ha det bra, pussssss ♥

♥mini-hissarlista♥

I <3 wintersports!

Vad är bättre än fjällen egentligen? Kommer inte på något annat än typ.. Ja en del, men haha(a) Nu är det fjällen som detta inlägget handlar om, så STFU and listen :) Iallafall, svenska fjället är faktiskt helt okej. Jag älskar verkligen Åre! Varit där två, tre gånger och det är verkligen skitbra! Här kommer massor som jag gillar med Åre:
  • Supermysig by, där det är MYCKET shopping, så om man är sjuk en dag så har man en hel del att sysselsätta sig med! (Shoppa) Det finns även många mysiga resturanger. Och alla hotellen är mitt i byn, eller iallafall många.
  • Det är stora, långa, och MÅNGA backar. Och högst uppepå toppen. Omg. Det är helt underbart. En solig dag, åh jag bara måste visa en bild på det.. Det går typ inte att förklara. Här kommer en bildeller två :
  • Sist måste jag hissa Dippan, en afterskii. Helt sjukt vad ös de är där! Och dom som jobbar och sjunger där är helt otroliga.  Har jäkligt många minnen därifrån, som är jättehärliga.
Aja.. Pappa tjatar och jag måste göra läxan. Men glöm inte att tjata på era föräldrar att ni ska HIT nästa år!

Pusssssss ♥

♥voddler och vaccin!♥

CHALLA-ABDULLA-MACHMED-MOHAMMED-JABAR-ALI-MUSTAFA-MACHMOUD! Ae, men tjo! Kom precis hem från innebandyträningen. HAR VACCINERAT MIG IDAG!! omg! Men ne, det är faktiskt bra. Det känns skönt att slippa bli sjuk igen, även fast svininfluensan inte är så dramatisk, men den kan fan vara länge. Och jag var ju faktiskt sjuk hela förra veckan typ.. Och nejtack! INTE igen..

Btw! Ni har väl hört om detdär nya musikprogramet som snart (eller kanske har släppts) släpps? Det heter iallafall Voddler/Woddler eller någotsånt, och det är typ som Spotify (♥♥♥♥♥) fast med video dåva! Man kan alltså titta på typ musikvideor och FILMER, jepp, FILMER! Det kostar typ 100 spänn eller något sa några i min klass.. Har inte riktigt full koll, vet bara att det är ett svenskt program och så.

Men nu ska jag äta lite, sen blir det greys anatomy! Pusssss ♥


Såhär ser det ut. Om man går in på deras hemsida kan man vinna invites, gratis! Hemsidan hittar ni här.

åååh!!!

ARG är jag nu! Eller, nej inte arg.. Arg som fan! Jag åkte ju in till kalmar i lördags, och beställde min mobil.  Missa inte att jag sa att jag fick åka in dit för att beställa den. Ah, varjefall. Så skulle den ju kommit idag. Så då har jag fan gått och längtat som jag vet inte vad, hela veckan. Och när jag väl kommer till kalmar , ja då så har dom inte fått in den jääveln! Snacka om att jag blir jävligt arg på sånthär.

NEJTACK! ALDRIG MER ELGIGANTEN!

tur att vi inte hade något onyttigt hemma..

..för då hade jag antagligen ganska snart rullat fram. (tröstätning skulle sitta fint!) åh, jag har verkligen ingen livslust nu! Jag vill byta liv med typ.. någon rik brud som bor mitt ute i havet, på en paradisö med massor av heta hollywoodkändisar runt omkring sig som viftar med palmer och springer fram och tillbaka med olika frukter.. suck! Själv sitter jag här och har så sjukt mycket skolarbete, så ååh. Det är sjukt. Orkar inte ens rabbla upp allt.. Och snart så ska jag på utvecklingsamtal med. JIPPIE! ne , fyfan! -.- Aja, jag längtar som faan till imorn ialf, för då ska jag hämta min nya mobil, ulalalala yeyeyeye! Så jäkla gutt asså! Jag älskar den redan, den är liten och bra och så är de tangentbord på den med . Helt awesome! Den kom ut i slutet av oktober med, så den är ny!

Aja, jag kan lova er en sak! Jag ska börja skriva en asbra grej här på bloggen! Amanda Lindahl kom med idén, och det var att jag skulle skriva om vår klass när vi blir gamla, om vi skulle bo tillsammans då allihopa. Tror jag dom kommer tycka blir skitkul ialf (a) . Hahah,  aja. Nu måste jag plugga. Ha det bäst, pussssss ♥


Take me back to summerdays!♥



♥ rubrik ♥

amanda älskling, :(((( <3

Aja, sitter här nu och ska precis börja med mitt svenskaarbete -.-, grabbarna har precis gått hem , men vi har haft sjukt kul iallafall. Fått reda på en massa som jag inte visste innan kan jag ju säga, men de får ni inte veta, lalalal (a) menmen. måste dra, pusssssss ♥

♥facelook♥

Hej allihopa, guuuuud vad ni är söta idag (Amirrösten). Haha, aja.
Såhär ser jag ut just nu, sliten och vågigt hår. Jaja, får väl gå då. Just nu ska jag försöka ta tag i pluggandet, sen kommer lite kompisar över hit. Det lär väl bli galet antar jag haha, det blir det alltid när man är med dom! Aja, nu måååste jag ta tag i pluggandet..

btw! Idag på hemkunskapen ROCKADE jag skiten ur allting! Fifän vad min grupp var bra idag ass ;) Haha, good to know, ait?

Pussssssss ♥


RSS 2.0